Sertap Erener Ayrılığı Böyle Atlatacak!

Sertap Erener Ayrılığı Böyle Atlatacak!
Pop müziğinin başarılı sesi Sertap Erener ile müzisyen Demir Demirkan yollarını ayırdı. 18 yıllık beraberliği bitiren Demir Demirkan, Sertap Erner'i sosyal medya hesaplarından sildi. Serap Erener'in ayrılık acısına dayanamadığı ve tatile çıkacağı iddia ed

op müziğinin başarılı sesi Sertap Erener ile müzisyen Demir Demirkan yollarını ayırdı. 18 yıllık beraberliği bitiren Demir Demirkan, Sertap Erner'i sosyal medya hesaplarından sildi. Serap Erener'in ayrılık acısına dayanamadığı ve tatile çıkacağı iddia edildi. Sertap Erener moral bulmak için yurtdışına gidiyor.

SERTAP ACISINI YOGA İLE UNUTACAK

Pop müziğinin başarılı sesi Serap Erener ile müzisyen Demir Demirkan 18 yıllık birlikteliklerini sonlandırdı. Demir Demirkan, 18 yıllık birlikteliğimizi sonlandırdım açıklamasından sonra Erener'i tüm sosyal medya hesaplarından da sildi.

Sertap Erener önceki günlerde Nişantaşı'nda görüntülendi. Kendisine sorulan sorulara cevap vermek istemeyen Erener gülmeye çalıştı. Arkadaşlarıyla birlikte gittiği bir cafede görüntülenen Erener'in yorgun ve mutsuz hali gözden kaçmadı.

Basının Demir Demirkan sorularına yanıt vermeyen Erener hızlı bir şekilde uzaklaştı. Sertap Erener ayrılık sonrası sessizliğe büründü. İddialara göre Erener ayrılık acısını unutmak için yurtdışına gidiyor.

Demirkan'ın bir kadın ile ilişkisi olduğu söylendi ve bu sebeple ünlü çiftin ilişkisi bitti. İhanet acısı çeken Erener'in evine kapandığı ve yoga yaptığı belirtildi. Bununla yetinmeyen sanatçı yurtdışına tatile gidiyor.

Adres olarak Hindistan ve Nepal'i seçen Erener burada dünyaca ünlü tapınakları gezecek, Nepal'deki yoga, meditasyon ve nefes kamplarında da eğitim alacak.Erener yenilenmiş olarak Türkiye'ye dönmeyi planlıyor.

Sertab Erener'in Nepal'de katılacağı yoga kampının müdavimleri arasında Angelina Jolie ve Madonna gibi yıldızlar bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.