Servislerde güven ve huzur denetimi yapıldı

Servislerde güven ve huzur denetimi yapıldı
Türkiye genelinde 112 bin 241 okul servisi denetlendi.12 bin 241 okul servisinden 3 bin 996'sına ceza kesildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülke genelinde çocukların okullarına güven içinde gitmesi, evlerine huzur içinde dönmesi amacıyla 112 bin 241 okul servisinin denetlendiğini bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, okul servislerine yönelik 11-22 Eylül arasında ülke genelinde yapılan denetimlerin devam edeceğini belirtti. Okul servisi sürücülerine "Sizler dünyanın en kıymetli yolcularını taşıyorsunuz." diyerek seslenen Yerlikaya, "Araçlarımızın bakımını ihmal etmeyin. Eksiksiz yola çıkmayalım. Hız ve trafik kurallarına uyalım. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın okullarına güven içinde gitmesi, evlerine huzur içinde dönmesi için okul servis denetimlerimiz hassasiyetle devam edecek." ifadelerini kullandı.

Yerlikaya, denetlenen 112 bin 241 okul servisinden 3 bin 996'sına ceza kesildiğini ve İstanbul'da denetlenen 5 bin 863 servis aracından 403'üne ise cezai işlem uygulandığını bildirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.