Sevgi Melekleri Konya Kitap Günleri'nde binlerce çocuğa ulaştı

Sevgi Melekleri Konya Kitap Günleri'nde binlerce çocuğa ulaştı
 Muhabir
Sevgi Melekleri Derneği, Konya’nın Sarayönü ilçesinde gerçekleşen 1. Sarayönü Kitap Günleri'nde anlamlı bir etkinlikle 3000 çocuğa kitap dağıtarak, geleceğin liderlerine kitap sevgisini aşıladı.

Sevgi Melekleri Derneği, Konya’nın Sarayönü ilçesinde gerçekleşen 1. Sarayönü Kitap Günlerinde anlamlı bir etkinlikle 3000 çocuğa kitap dağıtarak, geleceğin liderlerine kitap sevgisini aşıladı.

Sevgi Melekleri Derneği, kurucuları Ayhan Öcal ve Maria Öcal önderliğinde, geçtiğimiz günlerde düzenlenen 1. Sarayönü kitap günlerinde 3000 çocuğa kitap ve çeşitli hediyeler dağıtarak büyük bir etkinliğe imza attı.

3.jpegDernek, çocukların kitaplarla buluşmasını sağlamak ve onlara sevgi dolu anılar biriktirmek amacıyla düzenlenen Konya Sarayönü Kitap Günleri’nde aktif bir rol üstlendi. Ayhan Öcal Ve Maria Öcal çifti, dernekleri aracılığıyla binlerce çocuğa ulaşarak kitap sevgisini aşılamayı hedefledi.

Kitap günlerinde çocuklar, Sevgi Melekleri Derneği standını ziyaret ederek hem eğlenceli etkinliklere katıldılar hem de ücretsiz olarak dağıtılan kitaplar ve hediyelerle mutlu anlar yaşadılar. Dernek, etkinlik boyunca çocuklara sadece kitap sevgisini değil, aynı zamanda paylaşmanın, yardımlaşmanın ve birbirine destek olmanın önemini de vurguladı.

Dernek Başkanı Ayhan Öcal, "Sevgi Melekleri Derneği olarak bu faaliyetteki amacımız, çocuklarımıza sevgi ve eğitim dolu bir gelecek sunmaktır. Bu tür etkinliklerle onların hayatlarına dokunmak, kitap okuma alışkanlığını aşılamak ve onları geleceğe hazırlamak istiyoruz. Bu etkinlik vesilesiyle binlerce çocuğumuza ulaşarak gülücüklerini görmek bizim için büyük bir mutluluk kaynağı oldu" dedi.

Ayrıca Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz SOLAK, Sevgi Melekleri Derneği Başkanı Ayhan Öcal’a hediye takdiminde bulundu. Sarayönü ilçesi adına teşekkürlerini iletti.

Sevgi Melekleri Derneği, bundan sonraki etkinliklerle de toplumun çeşitli kesimlerine ulaşmayı ve yardıma muhtaç herkese destek olmayı sürdüreceklerini belirtti. Dernek, hayırseverlerin ve gönüllülerin desteğiyle daha büyük projelere imza atmaya devam edeceğini vurgulayarak, toplumda sevgi ve yardımlaşma bilincinin güçlenmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.