Sevgilisi Şahan Gökbakar'a Bakın Ne Hediye Etti?

Sevgilisi Şahan Gökbakar'a Bakın Ne Hediye Etti?
Şahan Gökbakar'ın sevgilisi Selin Ortaç krallara layık bir kask hediyesiyle damgasını vurdu.

Türkiye’nin en başarılı komedyenleri arasında yer alan ünlü komedyen Şahan Gökbakar 22 Ekim’de kutlanacak olan doğum günü partisi için sevgilisi Şahanı çok mutu edecek. Selin Ortaçlı oldukça çok büyük bir ses getirecek sürpriz hediyeyle gündeme bomba gibi oturdu.

Şahan Gökbakar'ın sevgilisi Selin Ortaç çok konuşulacak bir doğum günü hediyesine damgasını vurdu. 22 Ekim'de Şahan'ın doğum günüymüş ve Selin o gün için special bir hediye hazırlayarak Şahanı kral taçlı kaskla taçlandırdı haberin detayları Siirt Ajans'ta...

Şahan'a sevgilisinden krallara layık KASK!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın sevgilisi Selin Ortaçlı 22 Ekim’de yaş günü kutlanması beklenen sevgilisi Şahan Gökbakar için çok ilginç birhediye aldı.Selin Ortaçlı kask üzerinde kral taç figürü bulunan hediyeyi ünlü komedyene hediye edecek.33. yaşına basan Şahan Gökbakar sürpriz hediyeyle gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü komedyen, kaskıyla verdiği pozları Instagram'da paylaştı, altına da esprili bir not yazdı: 'Komedinin kralıyım, kafadan Angaralıyım. Etikete gerek yok, eskiler tanır bizi.Beni yollar değil mevzular yordu. Gözlerinin hastasıyım, doğum günü pastasıyım. Kaskım gıcır, yollar mıcır. Teşekkürler sana, bir öpücük yollasana.' ilginç paylaşımda bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.