Seydişehir Ak Parti Basınla Bir Arada

Seydişehir Ak Parti Basınla Bir Arada
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve bazı Yöneticiler, Seydişehir ilçe teşkilatında...

Süleyman Sayan Haberi

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve bazı Yöneticiler, Seydişehir ilçe teşkilatında, Seydişehir'de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek, daha güzel bir Seydişehir için neler yapılabilir fikrini gazetecilerle paylaşarak fikir alış verişinde bulundular. 

Seydişehir'de Kış aylarında gelenekselleşen Arab aşı ikramıyla başlayan gecede gazeteciler ve partililer karşılıklı fikirlerini beyan ettiler. Dost sohbeti havasında geçen buluşmada konuşan Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı  Mustafa Konurer, partisinin Seydişehir'deki hedefleri, yatırımlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Hükümet'in yeni döneminde daha iyi işler yapmak için basın mensuplarının fikirlerini önemsediklerini ifade eden Konurer, ''Biz basın mensuplarını dinleyerek Seydişehir için neler yapabiliriz, nasıl yapabiliriz sorusuna yanıt aramaya çalışıyoruz. Son derece güzel bir sohbet oldu. Herkesin düşüncesi bakış açısı farklı olabilir. Sizler, sivil toplum örgütü üyeleri ve iş adamlarımızla birlikte ortak bir noktada birleşerek ilçemizin kalkınmasının gelişmesinin büyümesinin önünü açabiliriz, toplantılarımız sivil toplum kuruluşlarımız ve gazetecilerimiz ile sürekli hale getirmek istiyoruz. Hepinize davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederim.''dedi.
Toplantıya, Gazetecilerin yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Bayram Çelmeli, Mustafa Türkoğlu ve Kenan Akbaş katıldı. 
(Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.