Seydişehir Belediyespor dolu dizgin

Seydişehir Belediyespor dolu dizgin
Seydişehir Belediyespor, ligin 7. Haftasında kendi sahasında ağırladığı Hüyük Belediyespor'u 5-0 mağlup etti

Konya 1. Amatör Küme A Grubu’nda Seydişehir Belediyespor, ligin 7. haftasında kendi sahasında ağırladığı Hüyük Belediye Gençlikspor’u 5-0’lık farklı mağlup etti. Seydişehir Belediyespor’un gollerini Noyan (2), Serhat (2) ve Kadir attı. Sarı-siyahlı ekip puanını 15 puana ulaşarak haftayı 3. sırada kapattı. Grupta Beyşehir Belediyspor, Gerezspor, Seydişehir Belediyespor alt sıralardaki takımlarla puan farkını açarak ilk 3 için büyük avantaj sağladı. Konya 1. Amatör Küme’de gruplarda ilk 3’e giren takımlar play-off oynayacak.


1-6.jpg

Ligde üst sıraları hedefleyen Seydişehir Belediye Spor, aldığı galibiyetle 15 puana ulaşarak haftayı 3. Olarak kapattı. Ligde üst sıraları hedefleyen Seydişehir Belediye Spor, lig birincisi ile arasındaki puan farkını 4’e indirdi.
Pazar günü Seydişehir Spor Salonu yanında bulunan çim sahada oynanan maçta Seydişehir Belediye Spor baskın oyununla Hüyük Belediye Spor’u 5-0 yendi ve taraftarlara coşkulu bir maç keyfi sundu.
Seydişehir Belediye Sporun gollerini Noyan (2), Serhat (2) ve Kadir(1) attı.
Seydişehir Belediye Spor, maçın tamamlanmasının akabinde galibiyeti taraftarlarıyla kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.