Seydişehir Belediyesi 15 Temmuz gecesini unutturmuyor

Seydişehir Belediyesi 15 Temmuz gecesini unutturmuyor
Seydişehir Belediyesi, 15 Temmuz gecesini ve sonrasında meydanlardaki demokrasi nöbetlerini hafızalarda canlı tutmak için 15 Temmuz Milli İrade Meydanında bir sergi açtı

15 Temmuz gecesi herkesin sokağa çıkarak kurşunlara göğüs gerdiğini, tankların altına yattığını hatırlatan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Bu millet, devletine, milletine, Cumhuriyetine ve geleceğine sahip çıktı. Seydişehirliler reis evlerinize dönün emrini verene kadar üstüne düşeni yaptı. Biz, Seydişehir Belediyesi olarak 15 Temmuz gecesi yaşananları unutmayacağız ve gelecek nesillere aktaracağız. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
FETÖ darbe girişiminde karanlık güçlerin amaçlarının iç savaşı başlatarak ülkeyi parçalamak olduğunu belirten Başkan Tutal, “Bizi bölmek isterken birbirimize kenetlediler. Hep birlikte topyekün bu vatana sahip çıkarak; bu milletin gücünü tüm dünyaya gösterdik” diye konuştu.
Seydişehir Milli İrade Meydanı’nda açılan sergide 15 Temmuz gecesi verilen kahramanlık destanı ve ardından yapılan demokrasi mitingleri fotoğraflarla anlatılıyor. Vatandaşların açılan sergiye ilgisi yoğun bir şekilde devam ediyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.