Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü'nden judoda derece

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü'nden judoda derece
Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Judoda takımıüçüncü oldu

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Judo Takımı, Emir Karatekin İller Arası Judo Turnuvasından madalya ve kupalarla döndü. 16-17 Aralık 2023 tarihinde Çankırı’da düzenlenen 12 ilden 300 sporcunun katıldığı, Emir Karatekin İller Arası Judo Turnuvasında Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları altın, gümüş ve bronz madalyaların yanında erkekler ve kızlarda takım halinde 3’üncülük kupası elde etti.

Sporcularını aldıkları başarıdan dolayı tebrik eden Judo Antrenörleri Veysi Göz, “Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a ve sporcularımızın ailelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Seydişehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman desteklerini artarak devam ettireceklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Çankırı’da düzenlenen turnuvada mücadele eden ve madalyalar kazanan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.