Seydişehir Belediyesi Yaz Spor Okulları başlıyor

Seydişehir Belediyesi Yaz Spor Okulları başlıyor
Çocukların yaz tatillerinin daha verimli geçirmeleri, boş vakitlerini değerlendirebilmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları amacı ile “Seydişehir Belediyesi Yaz Spor Okulları”na kayıtlar başladı.

Çocukların yaz tatillerinin daha verimli geçirmeleri, boş vakitlerini değerlendirebilmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları amacı ile “Seydişehir Belediyesi Yaz Spor Okulları”na kayıtlar başladı.

Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün birlikteliğinde başvurular 13 Haziran Pazartesi günü başlayıp 1 Temmuz Cuma gününe kadar Atatürk Spor Salonu’ndan yapılabilecek.

Seydişehir Belediyesi Yaz Spor okullarında 15 farklı branşta kayıt alınabileceğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir Atatürk Spor Salonu’muzda antrenörlerimizle birlikte 7-18 yaş arası çocukları kapsayan eğitimler için ön kayıtlar 13 Haziran Pazartesi günü başlayıp 01 Temmuz Cuma günü Saat: 10:00- 15:00’da sona erecektir. Kayıtlarını tamamlayan veliler ve öğrencilerimize gönderilecek bilgilendirme mesajına göre kurslarımız başlayacaktır” dedi.

48d9189b-32d6-45da-a03a-7d15b460c3f1.jpg

Seydişehir Yaz Spor Okulu eğitimleri 4 Temmuz Pazartesi günü başlayacak 5 Eylül de sona erecek.

Profesyonel antrenörler eşliğinde eğitimlerin verileceği yaz spor okullarında Taekwondo, Halter, Badminton, Okçuluk, Masa Tenisi, Hentbol, Karate, Yüzme Judo, Güreş, Futbol, Basketbol, Voleybol, Muay Thai, Kort Tenisi, olmak üzere toplam 15 branşta eğitim verilecek.

Amaçlarının gençlerin yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri için sportif faaliyetlere özendirmek olduğunu kaydeden Başkan Tutal, “ Pandemi nedeni ile ara verdiğimiz yaz spor okullarımıza yeniden başladık. İlçemiz sportif faaliyetlerde Konya genelinde adından söz ettiren bir ilçe konumunda. Sportif faaliyetlerimize ve sporcu gençlerimize sporu sevdirmek ve bu konuda kendilerini geliştirip ilerlemelerini sağlamak amacıyla yaz spor okulumuzdan birçok sporcumuz, kulüp bünyesinde lisanslı sporcular oldu. Seydişehir sportif faaliyetlerde başarılı bir ilçe. Spora ve sporcuya her zaman önem veriyor ve kendilerini destekliyoruz. Amacımız Seydişehir Belediyesi olarak gençlerimize sahip çıkmak ve sportif eğitimi yaygınlaştırmak" ifadelerini kullandı.

dsc-0073.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum