Seydişehir Belediyesi'nden Çanakkale gezisi

Seydişehir Belediyesi'nden Çanakkale gezisi
KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesinin tarihi ve kültürel yerleri tanıtmak için başarılı lise öğrencilerini Çanakkale’ye götürdü.120 kişilik ilk...

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesinin tarihi ve kültürel yerleri tanıtmak için başarılı lise öğrencilerini Çanakkale’ye götürdü.

120 kişilik ilk kafile belediye binasın önünde düzenlenen törenle yola çıktı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, her yıl olduğu gibi bu yıl da derslerinde başarılı olan yaklaşık bin öğrencinin Çanakkale’yi görmesini sağlayacaklarını belirtti.

İlk öğrenci kafilesini dualarla yolcu edeceklerini ifade eden Tutal, "Çanakkale gibi tarihin yaşandığı toprakların mutlaka görülmesi gerekir. Öğrencilerimizi sosyal belediyecilik anlayışımızla ecdadımızın tarih yazdığı topraklara götürerek oraları görme imkanı sağlıyoruz. Bunu bir görev olarak görüyoruz. Ayrıca öğrencilerimize de bir teşvik oluyor. Onlara hayırlı yolculuklar diliyorum." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.