Seydişehir Belediyesi'nden sünnet şöleni

Seydişehir Belediyesi'nden sünnet şöleni
Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan toplu sünnet şölenine kayıtlar başladı.

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan toplu sünnet şölenine kayıtlar başladı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çocuklarını sünnet yaptırmak isteyen ailelerin başvurularını 28 Temmuz Cuma günü mesai bitimine kadar Seydişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne yaptırabileceğini kaydetti.

HİZMETE DEVAM EDİYORUZ

Başkan Tutal ”Belediye olarak halka ve Seydişehir’e hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu hizmetlerimizin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışının da bir örneği olan sünnet şöleni düzenlemeyi amaçlıyoruz. Uygulamaya koyacağımız bu sosyal projemizin halkımız arasında birliğin, beraberliğin, kaynaşmanın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın coşkulu bir simgesi olacağına inanıyorum. Sünnet şölenimize tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.

Başkan Tutal, 3 yaş ve üzeri çocuklarını sünnet ettirmek isteyen ailelerin Seydişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne gelerek kayıt yaptırabileceğini ifade ederek," Sünnet edilecek çocuğun yanında kimlik fotokopisi , veli kimlik fotokopisi ve ayrıca veli ikametgah belgesi bulunmalıdır. bu bilgiler ile aileler sünnet için kayıt yaptırabilir” şeklinde konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.