Seydişehir Devlet Hastanesi İlave İnşaat İhalesi Yapıldı

Seydişehir Devlet Hastanesi İlave İnşaat İhalesi Yapıldı
Toplu Konut İdaresi başkanlığı (TOKİ) tarafından Seydişehir’de yapımına devam eden 75 yataklı yeni devlet hastanesinin altyapı ve çevre düzenlenmesi inşaat ihalesi yapıldı...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Toplu Konut İdaresi başkanlığı (TOKİ) tarafından Seydişehir’de yapımına devam eden 75 yataklı yeni devlet hastanesinin altyapı ve çevre düzenlenmesi inşaat ihalesi yapıldı.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Ak parti Seydişehir İlçe başkanı Mustafa Konurer yüzde 80’lik kısmı tamamlanan yeni Seydişehir devlet hastanesi binasının bazı eksikliklerden dolayı değişen projesinin altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi ihalesinin yapıldığını ifade ederek  Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul’daki hizmet binasında yapılan ihaleyi Eksan Mimarlık İnşaat firması almıştır dedi.

Yeni devlet hastanesi projesinin sözleşmesinin imzalanmasından sonra 10 gün içinde yer teslimi yapılarak çalışmalara başlanacağını ifade eden Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer projenin yer tesliminden itibaren 150 gün gibi kısa bir zaman içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Yeni devlet hastanesinin bittiği zaman tek kişilik ve çift kişilik modern odalardan oluşacağını kaydeden Konurer ihale sürecinin takip edilmesi ve bir an evvel yapılması için büyük gayret sarf eden Orman ve Su İşleri Bakan yardımcımız Sayın Harun Tüfekci’ye ve Konya Milletvekilimiz Sayın Mustafa Baloğlu’na verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum. Devlet hastanesi altyapı ve çevre düzenlenmesi inşaat ihalesi Seydişehir’imize hayırlı ve uğurlu olsun dedi. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum