SEYDİŞEHİR DEVLET HASTANESİNDE HEP BİRLİKTE İFTAR COŞKUSU
Seydişehir Devlet hastanesinin yeni hastanenin bahçesinde verdiği iftar programına personeller ailesi ile birlikte katılırken ilk kez bu kadar kapsamlı bir program düzenlenmesi personeller tarafından beğeni aldı.Keyifli geçen iftarın ardından personele çay ikramı yapıldı.
Hastane personelleri iftar dolayısıyla hastane yönetimine teşekkür ederken, çalışan personel neşeli iftar programının ardından mesailerine kaldıkları yerden devam ettiler.
Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Seyit Ali Deniz konuşmasında;
Birlik, beraberlik ve dayanışma açısından bu tür organizasyonların önemine inandıklarını belirtirken, “Hastane çalışanları olarak hepimiz bu mübarek günde ailecek bir aradayız. Temizlikten güvenliğe, hemşireden, doktora, hastane idaremize kadar her çalışanımız bizim için çok önemli. Bu nedenle davetimize katılarak bizleri onurlandıran tüm kıymetli misafirlerimize, mesai arkadaşlarıma ve ailelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Ramazanı uğurlarken yapılan programa; Seydişehir Devlet Hastanesi idarecileri; Başhekim Seyit Ali Deniz, Başhekim Yardımcısı Yunus Açıkgöz, Hastane Müdürleri Abdullah Ağılcı, Şengül Parlak, Müdür yardımcısı Özgür Demirbaş, Hastane Doktorları, Hemşireleri, Güvenlik görevlileri, Teknisyenler, memurlar ve temizlik personelleri aileleri ile birlikte katıldılar. (Süleyman Sayan)
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.