Seydişehir Devlet Hastanesinden Başsağlığı Mesajı

Seydişehir Devlet Hastanesinden Başsağlığı Mesajı
Seydişehir Devlet Hastanesinden Başsağlığı Mesajı

Süleyman Sayan'ın Haberi

Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Altıntepe, Samsun göğüs hastalıkları hastanesinde görevi başında saldırı sonucu hayatını kaybeden Kamil Furtun için, Seydişehir Devlet Hastanesi Acil Servis Önünde Basın açıklaması yaptı.

Fatih Altıntepe Açıklamasında;

‘’Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde Göğüs Cerrahisi uzmanı olarak görev yapmakta olan hekimimiz Op.Dr. Kamil Furtun'u menfur bir saldırı sonucu kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz.

İnsanımızın sağlığı için canla, başla ve aşkla görev yapan sağlık çalışanlarımıza yönelik her türlü şiddeti, kimden ve nasıl geldiğini ayırt etmeksizin lanetliyoruz. İnsan hayatına kast edilerek ortaya konan bu korkunç olay bizleri ve sağlık camiamızı derinden sarsmıştır.

Şiddetin sağlık kurumlarında asgariye indirilmesi için son zamanlarda önemli hukuki, idari ve yapısal tedbir ve yapısal tedbirleri hayata geçtiği halde şiddet son bulmamaktadır.

Tüm bunlara rağmen, toplumun hemen hemen tüm kesimlerinde yaşandığı gibi sağlıkta da maalesef bu tür üzücü olaylarla karşı karşıya kalabilmekteyiz. Sevginin, merhametin v hoş görünün sembolü olan bir sahada böylesi kahreden olayların bir daha yaşanmamasını yürekten temenni ediyoruz. Hayatını kaybeden Kamil Furtun Kardeşimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, kendisi de değerli bir meslektaşımız olan değerli eşi başta olmak üzere evladı ve tüm yakınlarına sabır diliyoruz.

Milletimizin ve Sağlık camiamızın başı sağ olsun.’’dedi.

Basın açıklamasına sağlık çalışanları ve vatandaş ve bazı hasta yakınları katıldı. Açıklamanın ardından, Sağlık çalışanları, sağlıkta şiddeti alkışlayarak protesto etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.