Seydişehir Devlet Hastanesinden Bilime Önemli Katkı

Seydişehir Devlet Hastanesinden Bilime Önemli Katkı
Seydişehir Devlet Hastanesi Kalite Yönetim Direktörü Biyolog Emrullah İNCESU, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı ve Halk Sağılığı Uzmanları...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Seydişehir Devlet Hastanesi Kalite Yönetim Direktörü Biyolog Emrullah İncesu, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı ve Halk Sağılığı Uzmanları Derneği (HASUDER) işbirliği ile 05-09 Ekim 2015 tarihleri arasında Konya Dedeman Otel’de düzenlenen 18. Ulusal Halk Sağlığı Kongresine üç çalışmayla katılmayı başardı.

Bu çalışmalar; biri İl Sağlık Müdürü Yrd.Doç.Dr Hasan Küçükkendirci ile beraber yaptığı “Elektronik (E) Reçete Uygulamasının  Aile Hekimleri ve Eczacılar Tarafından Değerlendirmeleri”, “Acil Servis Sağlık Hizmetlerinde Başvuru Tekrarı Sorunu: Türkiye’de Bir Devlet Hastanesi Acil Servis Araştırması”  ve “Sezaryenle Doğum Tercihi: Bir Kamu Hastanesi Kadın Doğum Kliniğinde Sezaryen Olan Hastalara Yönelik Bir Araştırma” başlıklı 3 çalışma ile katılma başarısı göstermiştir. 

İncesu ; Bu çalışmalara destek veren, başta Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Gökhan Darılmaz’a, İl Sağlık Müdürü Yrd.Doç.Dr Hasan Küçükkendirci'e ve Seydişehir Devlet Hastanesi Üst Yönetimine teşekkür etti.Bizde Pusula ailesi olarak, Biyolog Emrullah İncesu'yu tebrik eder, Başarıların devamını dileriz. (Süleyman Sayan- Pusula)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.