Seydişehir Emin Adımlarla

Seydişehir Emin Adımlarla
Meslek Yüksekokulu Spor Salonu’nda oynanan Seydişehir Belediyesi - Bursa Tofaş karşılaşması

Süleyman Sayan'ın Haberi

Voleybol 2.Ligdeki temsilcilerimizden Seydişehir Belediyespor, Meslek Yüksekokulu (MYO) Spor Salonu’nda oynanan Seydişehir Belediyesi - Bursa Tofaş karşılaşması 3-2 lik  galibiyetiyle kazanmasını bildi. Aldığı galibiyetle üçüncülüğünü koruyan Seydişehir Voleybol Takımının, genç oyuncularını,  taraftarları ayakta alkışladı. Geçtiğimizhafta olduğu gibi yine Tay Brek setinde gülen taraf temsilcimiz olurken taraftarın maç boyunca desteğini bırakmaması galibiyette önemli rol oynadı. Temsilcimiz Setleri 25-20,25-23 ve 15-11 lik skorlarla almayı başardı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal karşılaşmaları yakinen takip ettiğini belirterek takım başarılarının tesadüf olmadığını, azimli ve istikrarlı bir çalışma içerisinde oldukları sürece başarıyı yakalayabileceklerini söyledi. Başkan Tutal, en önemli unsurun birlikte takım ruhuyla hareket ederek mücadele etmek olduğunu dile getirdi. Başkan Tutal, maç sonunda takım oyuncularını, antrenör ve idarecileri başarılarından ötürü tebrik etti. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.