Seydişehir İlçe emniyet müdürlüğüne Erhan Aydoğan getirildi

Seydişehir İlçe emniyet müdürlüğüne Erhan Aydoğan getirildi
Seydişehir İlçe emniyet müdürlüğüne Erhan Aydoğan getirildi.

Seydişehir İlçe emniyet müdürlüğüne Erhan Aydoğan getirildi.  Vekaleten Emniyet Müdürlüğü yapan Ali Gürbunar'dan görevi devralan Emniyet Müdürü  Erhan Aydoğan, ilçedeki sorunları birlik ve beraberlik içinde çözeceklerini söyledi. Erhan Aydoğan 1972 Yozgat doğumlu evli ve iki çocuk babası.
1986 Yılında polis koleji ve ardından Polis Akademisine giden Aydoğan, sırasıyla, 1994 yılında Ankara'da göreve başladı. 1998 Yılında Diyarbakıra tayini çıktı 8 yıl burada görev yaptıktan sonra 2004 Yılında İstanbul'a atandı 10 yıl burada görevde kalan Aydoğan 2014 yılı Kasım ayında Konya'da 3 aylık geçici görevde bulundu, 2015 yılı şubat ayı atamalarıyla birlikte Seydişehir İlçenEmniyet müdürü olarak göreve başladı.
Erhan Aydoğan "Seydişehir sıcak bir ilçe bunu insana hemen hissettiriyor, gerek Kaymakam bey olsun gerek diğer bürokratlar olsun gerekse de ilçe halkının pozitif enerjisinden etkilenmemek elde değil, zaten Halkla iç içe olduktan sonra her sorun çözülür" dedi.
"Seydişehir'de ilk olarak hangi konular üzerinde yoğunlaşmayı düşüyorsunuz" şeklindeki sorumuza İlçe Emniyet müdürü; "İlk olarak burada mobesse olmazsa olmaz bunun için girişimler başlatacağız ve Uyuşturucu tacirleri torbacılar üzerinde titiz bir çalışma yapmayı düşünüyoruz" dedi. (Süleyman Sayan - Pusula)
 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.