Seydişehir Protokolünden Halıcı'ya Ziyaret

Seydişehir Protokolünden Halıcı'ya Ziyaret
Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal temasları kapsamında Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımlar Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İbrahim Halıcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Bir Seydişehirli olarak değerli hemşerimiz Sayın İbrahim Halıcı’nın daire başkanı olması bizi son derece memnun etmiştir diyen Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer hemşerilerimizin önemli görevlere getirilmesi Seydişehir’in hızla büyümesine katkı sağlamak adına olumlu bir gelişmedir. Sayın İbrahim Halıcı’ya yeni görevinin bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Halıcı Seydişehir için bugüne kadar farklı alanlarda yaptığı hizmetlerine bundan böyle daire başkanı olarak da devam edeceğini belirterek, Seydişehir benim için önemlidir. Doğup büyüdüğüm şehre hizmet etmek şahsım açısından hem mutluk hem de gurur verici bir durumdur dedi. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.