Seydişehir Voleybol’da Eskişehir Üniversitesini Ağırladı

Seydişehir Voleybol’da Eskişehir Üniversitesini Ağırladı
Seydişehir Belediye Spor, sezonun ilk maçını, Eskişehir Anadolu Ünv. İle yaptığı maçında ev sahipliği yaptı.

Seydişehir’in ev sahipliğini yaptığı voleybol karşılaşması Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Oldukça heyecanlı geçen Seydişehir Belediyesi - Eskişehir Anadolu Üniversitesi karşılaşması,1.Set 25-22, 2.set 22-25,3.set 21-25 ve 4.set 26-28 tamamlarken Eskişehir Üniversitesi, Seyd,şehir Belediye Spor Karşısında 3-1 galip oldu.

Karşılaşmada maça takımının çok iyi başladığını dile getiren Kudret Ekinci, özverili bir maç yaptığını ve takım arkadaşlarının sakatlanmasının da takımı olumsuz etkilediğini ifade ederek ilk maçı mağlubiyet ile tamamladıklarını söyledi. İlerideki maçlara odaklanılmasının gerektiğini ifade eden Ekinci, “Daha iyi hazırlanarak Seydişehir Belediye Spor olarak, 18 Ekim İzmir’de Alteka karşılaşmasında güzel sonuçlar almayı umuyoruz.” dedi.

Her iki takımı da tebrik eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir’de spora çok güzel bir ilgi var, potansiyelimiz yüksek. Tüm spor branşlarında alt yapıda spor yapan gençlerimiz var.” Dedi. Seydişehir’de voleybol takımlarına ev sahipliği yapmanın gurur verici olduğunu dile getiren Tutal, ilçede sportif faaliyetlere önem verildiğini ve taraftarının sporu çok sevdiğini ifade ederek, sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olacaklarını dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.