Seydişehir'de anne çocuk şenliği yapıldı

Seydişehir'de anne çocuk şenliği yapıldı
Anneler günü için, Seydişehir Belediyesinin tertiplediği Anne-Çocuk şenliği Kuğulu parkta düzenlendi

Süleyman Sayan'ın Haberi

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Belediye faaliyetlerinin yanı sıra sosyal etkinliklerle de halkın yanında olmalı, Annenin kıymetini en güzel anlatan cümle şu hadiste saklıdır, Cennet anaların ayakları altındadır. Onun için böyle bir günde özel etkinlik düzenleyerek güzel günler geçirmenizi temenni, ediyorum" dedi.

Annelere için hazırlanan etkinlikte çocuklar da unutulmadı. Belediye Başkanlığı Sosyal işler müdürlüğü tarafından özel olarak hazırlanan çocuk aktivite bölümünde, seyyar parklar kurarak, çocuklara keyifli bir gün yaşatırken, Anneler ve çocukları için hazırlanan yarışma ve oyunlarda da keyifli dakikalar yaşandı, yarışmaların sonunda çeşitli hediyeler verilerek Annelere ve çocuklara unutulmaz bir gün geçirmelerini sağladılar. Öte yandan Kuğulu Parka gelen konuklara Seydişehir Belediyesi tarafından kavurma ikram edildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.