Seydişehir'de ara tatilde öğrenciler termal keyfi yaşayacak

Seydişehir'de ara tatilde öğrenciler termal keyfi yaşayacak
 Muhabir
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm okulların ara tatile girmesi dolayısıyla velisi ile birlikte Seydi Şifa Termal Tesislerine gelen öğrencilerin girişlerinden ücretsiz olacağını belirtti.

Gençlere ve çocuklara yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle dikkat çeken Seydişehir Belediyesi, ara tatil dönemi için ilk, orta ve lise öğrencilerini Seydi Şifa Termal tesislerine girişlerinde ücretsiz faydalandıracak.

Başkan Tutal, “sevgili çocuklar. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatiline kadar yoruldunuz. Sizlere moral olması ve yorgunluğunuzu unutabilmeniz amacıyla şehrimizin yükselen değeri haline gelen Seydi Şifa Termal Tesislerimizde sizleri misafir edeceğiz. Aileniz ile birlikte geldiğiniz her gün tesislerimizden ücretsiz faydalanacaksınız. Bir yandan yorgunluğunuzu unuturken diğer yandan ara tatil sonunda başlayacak olan eğitimlerinize daha dinç ve moralli bir şekilde başlayacaksınız. Hepinize şimdiden verimli bir ara tatil, akabinde de verimli bir eğitim dönemi diliyorum” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.