Seydişehir'de Brezilyalı Silva, hastane duvarını renklendirdi

Seydişehir'de Brezilyalı Silva, hastane duvarını renklendirdi
Seydişehir’de yaşayan Brezilyalı Luiz Henrique Souza Da Silva'nın, Seydişehir Devlet Hastanesi duvarına yaptığı grafiti çalışması beğeni topladı.

Seydişehir’de yaşayan Brezilyalı Luiz Henrique Souza Da Silva'nın, hastane duvarına yaptığı grafiti çalışması beğeni topladı.

brezilyali-2.jpg

Silva, 8 yıl önce Esra Erol ile evlenip Seydişehir’e yerleşti. 15 yaşında Brezilya'da öğrendiği grafiti sanatını ilçedeki bazı binalara yapmaya başladı.

Silva'nın Seydişehir Devlet Hastanesinin bahçe duvarına yaptığı koranavirüsle (Kovid-19) ilgili sosyal mesaj veren grafiti çalışması Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile vatandaşların dikkatini çekti.

Tutal ile Devlet Hastanesi Başhekimi Havva Turaç Cingöz yaptığı grafiti çalışması dolayısıyla Silva'ya teşekkür belgesi takdim etti.

brezilyali-5.jpg

Silva'nın hastanenin duvarına yaptığı grafiti çalışmasının çok anlamlı olduğunu dile getiren Tutal, "Brezilyalı Silva kardeşimiz tarih öğretmenliğinin yanında grafiti sanatıyla ilgileniyor. Hastanemizin duvarına da çok özel bir çalışma yaptı, biz de çok beğendik. Silva, yaz aylarında Seydişehir'de grafiti çalışmalarına devam edecek." dedi.

brezilyali-1.jpgbrezilyali-3.jpgbrezilyali-4.jpgbrezilyali-6.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.