Seydişehir’de çalışmalar devam ediyor

Seydişehir’de çalışmalar devam ediyor
Seydişehir Belediyesi ekipleri, tarafından Kesecik, Ortakaraören, Yaylacık, Dikilitaş, Ulukapı, Yenicami Bahçelievler mahallelerinde sıcak asfalt serimi, parke taş ve yol açma çalışmalarına son gaz devam ediyor.

Seydişehir Belediyesi ekipleri, Kesecik, Ortakaraören, Yaylacık, Dikilitaş, Ulukapı, Yenicami Bahçelievler mahallelerinde sıcak asfalt serimi, parke taş ve yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, asfaltlama ekiplerinin çalışmalarına merkez ve kırsal mahallelerde aralıksız devam ettiğini kaydederek, ”Yaz sezonu süresince şehir merkezine uzak çevre mahalleler ve kırsal bölgelerdeki mahallelerde asfaltlama ve parke çalışmalarına ağırlık verdik. Şehir merkezimizde olan mahallelerimizde ise asfalt ekibimiz bir taraftan bakım ve yama çalışmaları yaparken diğer taraftan da soğuk ve sıcak asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor’’ ifadelerini kullandı.

1-4.jpg

Amacımız vatandaşları toz ve çamurdan korumak

Amaçlarının vatandaşları kış ve yaz aylarında toz ve çamurdan kurtarmak, rahat yaşamlarını sağlamak olduğunu belirten Seydişehir Belediye Başkanı Tutal,’’ Kesecik Mahallemizde parke, Ortakaraören, Ulukapı Mahallelerimizde sıcak asfalt, Bahçelievler Mahallemizde drenaj, Yaylacık Dikilitaş Mahallelerimizde yol açma ve genişletme çalışmalarıyla vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürebilmenin gayreti ile çalışıyorlar. Kamelyasıyla, parkıyla, kilitli taş döşemeyle, sıcak ve soğuk asfaltıyla değil, kısacası belediyeciliğin gerektirdiği tüm çalışmalarla hizmetlerimizi tüm mahallelerimizde yerine getirmenin gayretini gösteriyoruz. Tek amacımız, vatandaşlarımızın hayır dualarını alabilmek, onlara layık olabilmek” dedi.

1-2.jpg

1-6.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.