Seydişehir’de Devam Eden Eğitim Yatırımları Yerinde İncelendi

Seydişehir’de Devam Eden Eğitim Yatırımları Yerinde İncelendi
Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, İnşaat ve Yatırımlardan Sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulundu....

 

Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, İnşaat ve Yatırımlardan Sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Yapılan çalışmaları yerinde gözlemlemek üzere Mahmut Esat Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu ve yeni tamamlanan Tarım Meslek Lisesi inşaat alanına giderek incelemelerde bulunan Seydişehir Kaymakamı Ragaip Ahmet Özyiğit, İnşaat ve Yatırımlardan Sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, yüklenici firma yetkiliklerinden teknik bilgi aldı.

Kaymakam Özyiğit, yapılan yatırımların tamamlanmasıyla ilçemizde ihtiyaç duyulan derslik sorununun büyük ölçüde çözülmüş olacağını, eğitim-öğretimde gelişen modern ihtiyaçlara cevap verecek şekilde inşa edilen okul binalarının, kısa sürede hizmete açılacağını belirtti.

Önümüzdeki dönemde yapılması planlanan okul yatırımlarının da görüşüldüğü programla ilgili bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, “Gelişen teknolojiyle birlikte okullarımız son derece güzel ve modern şartlarda yapılmaktadır. Bu güzel eğitim kurumlarının ilçemize kazandırılmasında emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.(Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.