Seydişehir'de Futbol Heyecanı Başladı

Seydişehir'de Futbol Heyecanı Başladı
Hafta sonu Karaman Larende Spor ve Seydişehir Belediye Spor 60 Evler Stadı'nda karşılaştı.

Seydişehir Gücü'nün Seydişehir Gücü Belediye Spor olmasıyla birlikte sahalara giren U15 Takımı, Seydişehir Belediye Spor ile 1-1 beraberlik ile sezonun ilk maçları 60 Evler Stadı'nda oynandı. Seydişehir Belediye Spor ve Seydişehir Gücü Belediye Spor U17 maçları ise 4-1 lik galibiyet ile Seydişehir Gücü Belediye Spor'un oldu.

Karaman Larende Spor ve Seydişehir Belediye Spor hazırlık maçları zorlu geçerken, maç sonunda iki takım 2-2 lik beraberliğe razı oldu.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sezon açılışının hayırlı olmasını dileyerek, azimli ve istikrarlı çalışmalarından dolayı kulüp antrenörlerini ve sporcuları tebrik etti. Başkan Tutal, gençlerin boş vakitlerini sporla değerlendirmelerinin kendileri için büyük kazanç olduğunu ifade etti.

Sporcularını sıkı bir çalışmaya alan Seydişehir Belediye Spor Kulübü antrenmanlarına Atatürk Kapalı Spor Salonu yanına yeni yapılan yapay çim sahada devam edecek. Seydişehir Gücü Belediye Spor ise 60 Evler Stadı’nda antrenmanlarına devam edecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.