Seydişehir'de gerçekleşen trafik kazası kamerada

Konya'nın Seydişehir ilçesinde traktör ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza anı bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına saniye yansıdı.

Kaza, Necati Kalaycıoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmet D. (74) idaresindeki 42 NN 551 plakalı traktör aynı istikamete seyir halindeki Mehmet B. (19) idaresindeki 42 EHM 04 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Kazada, her iki araçta bulunan sürücüler ve Ümmügülsüm D. (73) ve Şerife B. (17) yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulans ile yaralılar Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Öte yandan, kazanın oluş anı ise bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde traktörün dönüş yapmak istediği sırada hafif ticari araç çarparak yan yatarken traktörde bulunan Ümmügülsüm D. çarpmanın etkisi ile yere düştüğü görülüyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar