Seydişehir'de incelemelerde bulundular

Seydişehir'de incelemelerde bulundular
AK Parti Konya Milletvekilleri Harun Tüfekçi, İlhan Yerlikaya ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal Seydişehir’in taşra mahallelerinde ziyaretlerde bulundu.

Konya Milletvekilleri Harun Tüfekçi, İlhan Yerlikaya ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal Seydişehir’in taşra mahallelerinde ziyaretlerde bulundu.
AK Parti Konya Milletvekilleri İlhan Yerlikaya ve Harun Tüfekçi, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve ilçe yönetimi, Seydişehir’e bağlı Aşağıkaraören, Yukarıkaraören, Kesecik, Taşağıl ve Madenli mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla görüştü.
Yerlikaya, Tüfekçi ve Tutal’ın katıldığı ziyaretlere AK Parti Seydişehir İlçe Koordinatörü Uğur Erdoğan ve Meclis üyeleri katıldı.
Konya Milletvekilleri ve Başkan Tutal, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi, mahallelerde incelemelerde bulundu.
3 Dönem Konya Milletvekilliğini tamamlayan Harun Tüfekçi, tekrar aday olmayacağını ifade ederek, bundan sonraki süreçte Avrupa'da partisinin seçim koordinasyon merkezi başkanlığını yürüteceğini seçim çalışmaları için ağırlıklı olarak Avrupa'da bulunacağını kaydetti. 
İlhan Yerlikaya ise zaman zaman çeşitli bölgelere gezi ve ziyaretler düzenleyerek halkın sorunlarıyla ilgilendiklerini belirtti. 
Uzak yakın her mahallenin istek ve dileklerini yerinde dinlediklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ‘Konya Milletvekilleri ile bir araya gelerek vatandaşlarımızla buluşmak istedik. Sorunları istek ve taleplerini mahallelerini ziyaret ederek kendilerinden duymak istedik. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” dedi. (Süleyman Sayan-Pusula)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.