SEYDİŞEHİR'DE NİHAT HATİPOĞLU İZDİHAMI

SEYDİŞEHİR'DE NİHAT HATİPOĞLU İZDİHAMI
Seydişehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu Sosyal ve Kültürel etkinlikler kapsamında Prof.Dr Nihat Hatipoğlu Seydişehir Milli irade meydanında Seydişehirliler ile buluştu...

whatsapp-image-2018-10-03-at-22.52.51.jpeg

Seydişehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu Sosyal ve Kültürel etkinlikler kapsamında Prof.Dr Nihat Hatipoğlu Seydişehir Milli irade meydanında Seydişehirliler ile buluştu. Sancak mehter takımının gösteri ile başlayan programda Seydişehir'in bir değeri olan sancak mehter takımı 5 tane eser çalarak açılışı yapmış oldu. İlçemizde bu tür organizasyonların vazgeçilmezi oldular.

whatsapp-image-2018-10-03-at-22.52.49.jpeg

Profesör Doktor Nihat Hatipoğlu söyleşisinden hemen önce sahneye çıkan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal;

whatsapp-image-2018-10-03-at-22.52.53.jpeg

 Hatipoğlunu Seydişehir de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Mehmet Tutal; ''4,5 yıllık zaman diliminde sizlere söz verdiğimiz projeleri yerine getirdik, getirmeye devam ediyoruz. Kalkınma sadece maddi değil, manevi kalkınma ile maddi kalkınmanın beraber gitmesi gerekir. Manevi hizmetler, çalışmalar noktasında sizinle birlikte birçok sosyal projeye imza attık. Bugün hocamızı davet ettik. İlçemize teşrif etti. Ben Hocamıza teşekkür ediyor. Programımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

img_6461.jpg

Saat 19:30'da başlayan söyleyişiye Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu  hoca yaklaşık 1 saat Seydişehirlilere peygamberimizi anlattı. Programa ilçe halkından yoğun katılım oldu.

_mg_6482.jpg

Ezan okunduğunu duyan Hatipoğlu Ezan-ı şerif hakkında bilgi verdi. Peygamber efendimiz hakkında birçok konuda ilçe halkını aydınlatan Hatipoğlu, doğru bilinen yanlışlar hakkında bildiklerini aktardı.

img_6434.jpg

Şeytanları def etmek için Seydişehirlilerden söz alan Hatipoğlu bunu gittikleri her ilçe yaptıklarını belirterek namaz kılmayanların en azından farz namaza başlamaları konusunda üçer defa toplu söz aldı.

img_6468.jpg

Söyleşi sonunda Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu'na teşekkür ederek, Seydişehir'in bazı sembollerinin yer aldı hediye takdim etti.Etkinliğin sonunda Seydişehirliler Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışırken, izdiham oluştu Hatipoğlu aracına binmekte zorlandı. 

img_6486.jpg

(Haber-Fotoğraflar- Süleyman Sayan )

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.