Seydişehir'de Resul Dindar Rüzgarı

Seydişehir'de Resul Dindar Rüzgarı
Seydişehir belediyesinin 01-06 Ağustos tarihleri arasında Kuğulu Park'ta düzenleyeceği Seydişehir Kalkınma şöleni başladı.

Seydişehir belediyesinin 01-06 Ağustos tarihleri arasında Kuğulu Park'ta düzenleyeceği Seydişehir Kalkınma şöleni başladı. Mehteran Takımının gösterisi ile başlayan şölende renkli görüntüler ortaya çıktı. Çeşitli yarışmalar ve dans gruplarının gösterilerinin ardından Hava fişek gösterisi yapıldı. 

img_9676.jpg

Saatler 22:00'yi gösterdiğinde sahne Resul Dindar'ındı. Seydişehir kalkınma şöleni etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü Karadeniz sanatçısı Resul Dindar unutulmaz bir konser verdi.

 Sahneye hayranlarının sevgi gösterisi ile çıkan Karadenizli sanatçı Resul Dindar türküleriyle dinleyenleri kendine hayran bıraktı. Karadenizli sanatçı söylediği her eser sonrası hayranları çığlık atarken cep telefonları ile konser boyunca çekim yaptılar. Binlerce  vatandaşın katıldığı konserde zaman zaman yoğunluktan dolayı izdiham yaşanmaması için emniyet yoğun çaba sarf etti.  Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Dindar, kendisine gösterilen sevgiye teşekkür ederek konserini tamamladı. Konser Sonunda Belediye Başkanı Mehmet Tutal Dindar'a hediye takdim etti. 

img_9692-001.jpg_mg_9829.jpg

Öte yandan Seydişehir'den ve çevre ilçelerden özel araçları ile Kuğulu'ya gelen vatandaşlar izdihama neden oldu. Yaklaşık olarak 23:45'de biten konserin trafiği gece 02:30'da normale döndü. Seydişehir'de bugün finalde Grup Kaşıks ve Oğuz Yılmaz Konseri Seydişehirlileri bekliyor.  -Süleyman Sayan-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.