Seydişehir'de futbol turnuvaları başlıyor

Seydişehir'de futbol turnuvaları başlıyor
Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, pandemi nedeniyle ara verilen Başkanlık Kupası Futbol turnuvası başlıyor.

Seydişehir Belediyesi tarafından Haziran ayı boyunca düzenlenecek olan Futbol turnuvası için başvurular alınmaya başlandı.

16 yaş ve üzeri sporcuların katılımıyla düzenlenecek olan Seydişehir Belediyesi Başkanlık Kupası Futbol Turnuvasında katılmak isteyen sporcular, www.seydisehir.bel.tr adresindeki etkinlikler bölümünde yayınlanan başvuru formunu doldurup Atatürk Spor Salondan başvurularını yapabilecekler.

Başvurular 7 Haziran mesai bitimine kadar devam edecek. 11 kişilik takımlar halinde gerçekleştirilecek olan her takımda en fazla 4 lisanslı sporcunun oynatılabileceği müsabakaların kura çekimleri 8 Haziran günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek. Müsabakalar ise 10 Haziran Cuma günü grup müsabakaları başlayacak.

Seydişehir’de geleneksel hale getirilen Futbol Turnuvasına katılacak olan tüm sporculara şimdiden başarı dileklerini ileten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Spora ve sporcuya verdiğimiz önem ve destekler neticesinde geleneksel hale getirdiğimiz spor turnuvalarını bu yıl yeniden başlatıyoruz. 7 Haziran Salı günü mesai bitimine kadar başvurularımız devam edecek. Tüm sporcularımıza mücadelenin, gayretin, azmin ve centilmenliğin, takım oyununun üst seviyede olduğu bir turnuva temenni ediyor, şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.