Seydişehir’den, Akseki ve Manavgat’a destek

Seydişehir’den, Akseki ve Manavgat’a destek
Seydişehir Belediyesi öncülüğünde Seydişehir STK’ları ve Muhtarlar Derneği işbirliğiyle başlatılan Seydişehir Yanınızda yardım kampanyasının 2. gününde de dayanışma artarak devam ediyor.

Seydişehir Belediyesi öncülüğünde Seydişehir STK’ları ve Muhtarlar Derneği işbirliğiyle başlatılan Seydişehir Yanınızda yardım kampanyasının 2. gününde de dayanışma artarak devam ediyor. Yardımlaşma kampanyasının 2. gününde de Seydişehir merkez ve kırsal mahallelerinden bağışlanan yardımlar Akseki ve Manavgat halkına gönderildi.

İlçe genelinde hazırlanan yardım tırlarını dualarla uğurlayan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2 günde toplam 25 tırlık bağışın Akseki ve Manavgat halkına ulaştırılacağının altını çizdi. “Seydişehir Yanınızda” diyerek başlatılan yardım kampanyasının tüm yoğunluğuyla devam ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “Belediyemiz, STK’larımız ve Muhtarlar Derneğimiz ile birlikte başlattığımız yardım kampanyası kapsamında bugün 20. Tırımızı da Akseki, Manavgat ve Gündoğmuş halkına ulaştırmak için dualarla uğurluyoruz. Akşamüzeri de 5 tırımız daha yola çıkacak ve yangın bölgemize ulaşacak. Yola çıkan yardımlarımız Akseki Belediyemiz, Gündoğmuş Belediyemiz ve Manavgat Konyalılar Derneğimizle işbirliği içerisinde bölge halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda hazırlandı. Bölge halkının özellikle ihtiyacı olan balya ve hayvan yeminden oluşan bu yardımların hazırlanmasında büyük fedakarlık ve dayanışma örneği gösteren tüm STK Başkanlarımıza, Muhtarlarımıza, mahallelerimizdeki yardımlaşma derneklerimize ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yardımlaşma kampanyasının tüm hızıyla devam edeceğini de sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “Yardımlaşma kampanyamız önümüzdeki günlerde de daha da artarak devam edecek. Bağış yapmak isteyen hemşehrilerimiz ilçe merkezimizdeki Doğancı Park Sitesi B2 blokta yer alan kampanya merkezimize başvurarak, belediyemizin kurumsal sosyal medya hesaplarında yayınlanan kampanya iletişim bilgilerinden yararlanarak ve kampanya hesabına bağış yaparak yardımlarını ulaştırmaya devam edebilecekler. Şimdiden yapılan yardımların kabul ve hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.