Seydişehir'den Haberler

Seydişehir'den Haberler
Seydişehir İmam İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret ederek okullarına yapılan bakım, onarım ve tadilat nedeniyle teşekkür etti.

Seydişehir İmam İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret ederek okullarına yapılan bakım, onarım ve tadilat nedeniyle teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Belediye BaşkanıTutal kendisinin de öğretmen olduğunu, öğrencilere hizmet etmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

İlçedeki tüm okulların bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarını yaptıklarını kaydeden Tutal, " Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın milli ve dini değerlerine sahip bir şekilde yetişmesi için belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Ben öğrencilerimize ve okul idarecilerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Tutal, ziyaret sonunda öğrencilere kitap hediye etti.

Öğrencilere SGK tanıtıldı

Seydişehir SGK İçe Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet İlkokulu'nda öğrencilere kayıt dışı çalışma ve sosyal güvenlik konuları anlatıldı.

İlçe müdürü Zafer Demiray, yaptığı konuşmada, hayatın her aşamasında insanların sosyal güvenlik ile karşılaştığını söyledi.

Sosyal güvenliğin toplumda yoksulluğu ortadan kaldırmaya, ülkede sosyal adaletin ve sosyal devlet ilkesinin gerçekleştirilmesine hizmet ettiğini ifade eden Demiray, " Kişiyi iş kazası, meslek hastalığı, hastalık, analık, malullük, yaşlılık, ölüm ve işsizlik gibi risklere karşı koruyarak aşırı bir muhtaçlığa düşmeden insan onuruna yakışır bir yaşam düzeyi sağlamayı amaçlar. Bunlar için sosyal güvenlik hayatımızda çok önemlidir." dedi.

Kaymakam Erdoğan hastane inşaatını inceledi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, ilçede yapımı tamamlanan Yeni Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Erdoğan, yaptığı açıklamada, başta Seydişehir olmak üzere bölge halkına hizmet verecek olan 75 yataklı Devlet Hastanesinin eksikliklerinin giderilerek yakın zamanda açılacağını söyledi.

Erdoğan, hastanenin bölgenin önemli yatırımlarından biri olduğunu vurgulayarak," Yeni binanın son durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Hastanemizi en kısa sürede eksikliklerini gidererek hizmete açmayı hedefliyoruz. Tamamen yeni cihazlarla donatılan hastanemiz halkımıza hayırlı olsun." dedi.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.