Seydişehir'den Japonya'ya

Seydişehir'den Japonya'ya
Seydişehir’de yetişen daha sonra, milli sporcuların alındığı Samsun TOHM merkezine giden başarılı...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Seydişehir’de yetişen daha sonra, milli sporcuların alındığı Samsun TOHM merkezine giden başarılı judo sporcumuz Yasin Boztepe olimpiyatlara hazırlanmak için Japonya’ya gitti.

Judo Federasyonu tarafından Türkiye Şampiyonlarının 2020 yılında düzenlenecek olimpiyatlara yetiştirmek için Japonya’da açtığı kampta yer alan Yasin Boztepe Ümitler Ligi ve ağır sıklet dalında spor yapıyor.

 Türkiye Şampiyonu olarak, Olimpiyatlara katılmayı hak eden Yasin Boztepe’yi Judo Federasyonu Konya Judo İl Temsilcisi Hüsamettin Çelik ve Seydişehir Gençlik ve Spor  Müdürü Soner Balcı tarafından yetiştirilmişti.

Türkiye Şampiyonları Ve Uluslararası maçta derece yapan sporcuların katıldığı Samsun’da bulunan TOHM merkezine çağırılan Boztepe, judo federasyonu tarafından Japonya’da açılan kampa davet edildi. Japonya’da çalışmalarını sürdüren sporcumuz , ilerde olimpiyatlarda ülkemizi temsil ederek Seydişehir’in gurur kaynağı olmayı hedefliyor. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.