Seydişehir’den Muay Thai’de 3 Derece

Seydişehir’den Muay Thai’de 3 Derece
Muay Thai Şampiyonasında Seydişehir 3 Derece birden yaptı.

 

     12 Temmuzda başlayıp 16 Temmuza kadar devam eden,  Nevşehir’de gerçekleştirilen Şehit Polis Demet Sezen ve 15 Temmuz Şehitleri Çocuklar Türkiye Muay Thai Şampiyonasında Seydişehir Belediyespor’dan üç sporcu dereceye girdi.

5 gün süren şampiyonada Ali Deniz Çağlayan Türkiye ikincisi olurken Faruk dönmez ve İbrahim bakırcı kilolarında Türkiye üçüncüsü oldu. -Süleyman Sayan -

20228850_10155578299139886_8422838338307941824_n.jpg

 

Seydişehir’e gelir gelmez ayağının tozuyla açıklama yapan     Baş antrenör Serkan Yıldız: “Böyle geniş çaplı organizasyonlara katılmak sporcularımıza büyük tecrübe kazandırmaktadır. Her katıldığımız turnuvada başarı çıtamız biraz daha yükselmektedir. İnanıyorum ki kısa bir zamanda Türkiye, Avrupa, Dünya hatta Olimpiyat Şampiyonlukları gelecektir. Elde ettiğimiz ve her geçen gün yükselen başarımız da bunun göstergesidir. Bize her zaman destek olan başta Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar’a, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Soner Balcı’ya, sporcu ailelerimize teşekkür ediyorum. ” dedi.

    Antrenör Ahmet Dönmez:” Çok çalıştık, sporcularımız da oldukça yetenekli. Tek eksiğimiz tecrübe. Bunu da katıldığımız turnuvalarla elde edeceğimize inanıyorum. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. ‘’Dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.