Seydişehir’den yardım eli

Seydişehir’den yardım eli
Seydişehir Belediyesi Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ve iş makinaları doğal afetin yaşandığı Kumluca ve Finike ilçesine uğurlandı.

Seydişehir Belediyesi Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ve iş makinaları Kumluca ve Finike’de yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmak için Antalya'ya gitti.

seydisehir-yardim-1.jpg

Aşırı yağışlar sonrasında sel ve su baskınlarından etkilenen Antalya’nın Kumluca ve Finike ilçesinde selden meydana gelen yaralar sarılıyor.

Doğal afetin yaşandığı Kumluca ve Finike ilçesine uğurlanan Seydişehir Belediyesi ekipleri, afet bölgesine ulaşarak çalışmalarına başladı.

seydisehir-yardim-2.jpg

Ülkede meydana gelen her türlü doğal afetlerde Seydişehir Belediyesi’nin yardıma koştuğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ”Belirli aralıklarda meydana gelen Kastamonu sel felaketi, Antalya ve Muğla’da yangın felaketlerinde destek vermek müdahale etmek için yardıma ilk koşan ilçelerden biri olduk. Millet olma bilincinin getirdiği sorumlulukla şimdi de Antalya Kumluca ve Finike’de yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmak için belediyemizde görevli ekiplerimizi afet bölgesine uğurladık. Personellerimiz sel felaketinin yaşandığı bölgeye ulaştı ve çalışmalarına başladı. Medeniyetimizin özünde yer alan yardımlaşma ve dayanışma duygularıyla Antalya halkının acılarını paylaşıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” diye konuştu.

seydisehir-yardim-3.jpg

seydisehir-yardim-4.jpg

seydisehir-yardim-6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.