"Seyitgazispor" şampiyonluk kupasını aldı

"Seyitgazispor" şampiyonluk kupasını aldı
ESKİŞEHİR (AA) - 15 yıl aradan sonra 1.amatör kümeye yükselen Şampiyon Seyitgazispor kupa ve madalyalarını aldı. Seyitgazi'de gerçekleştirilen kupa...

ESKİŞEHİR (AA) - 15 yıl aradan sonra 1.amatör kümeye yükselen Şampiyon Seyitgazispor kupa ve madalyalarını aldı.

Seyitgazi'de gerçekleştirilen kupa ve madalya töreninde takımın futbolcuları kupalarını Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Sadri Atam ve Türkiye Futbol Adamları Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl'ün elinden aldılar.

Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, gerçekleşen törende, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'ın şampiyon takımın futbolcularını kutlayarak madalyalarını takdim ettiği bildirildi.

Seyitgazisporlu futbolcuların şampiyonluk sözü verdiğini ve bunu da başardıklarını belirten Başkan Kalın, " Bu zorlu yolculukta bizlere şampiyonluk sözü vermiş olan siz futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. İlçemizde 15 yıl sonra Seyitgazispor'umuz 1.amatör kümeye yükseldi. Malzemecisinden başkanına kadar şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Artık hedefimizi daha üst noktaya taşıma zamanı. Bunun için de biz üzerimize düşeni bundan sonra da yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Kupa ve madalyalarını alan Seyitgazisporlu futbolcular adına konuşma yapan takım kaptanı Ahmet Çetin ise Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'ın 2 yıldır maddi manevi çok büyük destek olduğunu, yıllardır ihmal edilen spor kulübüne sahip çıktığını belirterek kazanılan şampiyonluğu da Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'a armağan ettiklerini söyledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.