"Seyyah hırsızlar" polisten kaçamadı

"Seyyah hırsızlar" polisten kaçamadı
Günübirlik geldikleri Şanlıurfa'da hırsızlık yaptıkları belirlenen aynı aileden 5 kişi gözaltına alındı- Zanlıların otomobilinde 116 gram altın ve bir çalıntı tabanca ele geçirildi

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'ya günübirlik geldikleri belirlenen 5 kişilik aile, hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde evden hırsızlıkların artması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ev ve İşyeri Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Kentin giriş ve çıkışını gören tüm MOBESE kameralarını incelemeye alan ekipler, yaklaşık bir hafta süren teknik ve fiziki takibin ardından, Osmaniye'de yaşayan bir ailenin 77 AB 961 plakalı otomobille günübirlik Şanlıurfa'ya gelerek hırsızlık yapıp geri döndüğünü tespit etti.

Otomobilin Şanlıurfa kent merkezine geldiğini belirleyen ekipler, araçtaki Emine Y, Ercan Y, Fatma Y, Ayşegül Y. ve D.Ö'yü gözaltına aldı.

Araçtaki aramada 116 gram altın ve bir çalıntı tabanca ile hırsızlık olaylarında kullanılan çok sayıda alet ve malzeme ele geçirildi.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılardan 4'ü sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. 15 yaşındaki D.Ö. ise Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.