Sezen Aksu çocuklar için şarkı söyledi

Sezen Aksu çocuklar için şarkı söyledi
Sezen Aksu, Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği (ÇABA) yararına düzenlenen etkinlikte sahne aldı.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşen konserde, Aksu sevilen şarkılarını hayranlarıyla seslendirdi.

İlk üç şarkının ardından seyircileri selamlayan Aksu, etkinliğe katıldığı için çok mutlu olduğunu anlatarak, "Çaba gösteren herkes çok değerli. İnşallah bu ülke değerlerinin kıymetini bilir birgün. Çocuk gibi bir ülkeyiz biz. Değerlerimizin farkında değiliz. Birşeyin ucundan tutan, onu iyileştirmeye ve güzelleştirmeye çalışan insanların da çok farkında değiliz. Bütün kalbimle diliyorum ki bu algı olağanüstü bir şekilde bilincimize yerleşsin. Bireysel olarak, insanların hayatına kattığı değerin herkes farkına varsın" diye konuştu.

Sezen Aksu'ya sahnede, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, "3 Adam" gösterisiyle eşlik etti.

Konserden elde edilen gelirin daha önce birinci ve ikinci dereceden suça karışmış ancak rehabilite olarak topluma kazandırılmış dezavantajlı çocukların hayatlarını sürdürdükleri ve eğitim gördükleri Florya Çocuk ve Gençlik Merkezi Kampüsü'nün inşaatı için kullanacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.