SGK İl Müdürü Yavuz'dan KBK'ye ziyaret

SGK İl Müdürü Yavuz'dan KBK'ye ziyaret
SGK Konya İl Müdürü Yavuz, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında KBK'yı ziyaret etti

KONYA (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Konya İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Konya Basın Konseyini (KBK) ziyaret etti.

Ziyarette konuşan SGK İl Müdürü Yavuz, Haftanın amacının toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması olduğunu söyledi.

Sosyal güvenlik hakkının önemine vurgu yapan Yavuz, şöyle konuştu:

"BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı'nı tek çatı altında toplayan SGK Kanunu ile 72 milyon vatandaşımıza sosyal güvenlik hizmetini SGK, sunmaya başlamıştır. Bu amaçla Sosyal Güvenlik Haftası ile senede bir defa da olsa yoğun yapılan hatırlatmalarla, vatandaşta Sosyal Güvenlik olgusunun oluşturulması ve bu olgunun ana temasının öğretilmesi çalışmaları yapılmaktadır."

KBK Başkanı Mustafa Tatlısu ise, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti ifade ederek, Basın Konseyi ve Konya basını olarak, SGK'ya her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.