Sgk Semineri'ne Doğru

Sgk Semineri'ne Doğru
TZOB Genel Başkanı ve SGK Yönetim Kurulu Üyesi Şemsi Bayraktar’ın katılımıyla yarın Sakarya’da düzenlenecek seminerde sosyal güvenliğin önemi, kayıt dışı istihdamla mücadele ve tarım sektöründe sosyal güvenlik konuları ele alınacak

 Sosyal Güvenlik Semineri, yarın Sakarya'da yapılacak. 

Türkiye Ziraat Odaları Birliğinden (TZOB) yapılan açıklamaya göre, yarın 09.30’da Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasında (SATSO) düzenlenecek seminerde, Sakarya, Bursa ve Yalova ziraat odası başkan ve yöneticileriyle muhtarlara sosyal güvenlikle ilgili bilgi verilecek. 

TZOB Genel Başkanı ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yönetim Kurulu Üyesi Şemsi Bayraktar’ın katılacağı seminerde, "sosyal güvenliğin önemi ve kayıt dışı istihdamla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar", "sigortalı tescil işlemleri ve tarım sektöründe sosyal güvenlik kapsamı", "sigortalı prim ve tevkifat işlemleri" konuları ele alınacak. 

Tarımsal faaliyetlerin yoğun olduğu 6 ilde SGK ve TZOB iş birliğiyle düzenlenecek seminerler, 4 Aralık’ta Manisa, 8 Aralık’ta Şanlıurfa ve 11 Aralık’ta Adana’da yapılacak. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.