Sibirya soğukları geliyor

Sibirya soğukları geliyor
 S. Yazı İşleri Müdürü
Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten kendi sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunarak kar yağışıyla ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Meteoroloji uzmanları hava durumuyla ilgili açıklamalarda bulunarak bu sene kışın erken geldiğini söyledi.

Harita paylaşan Kerem Ökten, ''İşte kar haritası. Ülke genelinde kar yağışları etkili olabilir. Son güncelleme ciddi kar yağışları verdi. İstanbul, Marmara'nın güney ve doğusu ve Karadeniz bölgesi en şanslı yerler. Kar takibi başlıyor...'' dedi.

OCAK SOĞUĞU ARALIK'TA GELDİ

Ökten, bir önceki paylaşımında ise İstanbul için kar uyarısında bulunarak “2006 Ocak ayının ortasındaki soğukları bu sene Aralık ortasında görmeye başladık.

KUZEYE AYRI UYARI

Kuzeyde bomba var. Uygun basınç dizilimleri ile dondurucu Sibirya soğukları ve ağır kar yağışları alabiliriz...” dedi.

Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise, sosyal medya hesabından hava durumu tahminini paylaştı.

Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Hafta sonu Trakya ve doğu Anadolu'nun yükseklerinde karla karışık yağmur yapar.

İstanbul'da bugün hava iç açıcı değil. Sis pus kirleticiler ile de karışmış. Yağış aralıklı devam ediyor, gece saatlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor ve havayı temizler. 13 derece. Yarın 10, cumartesi 7, Pazar 8 derece. Kar yok.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.