Şiddet U17’ye kadar düştü

Şiddet U17’ye kadar düştü
Futbolda şiddet, A takım klasmanından U17’ye kadar düştü

Konya U17 yerel liginde oynanan Beyşehir Gölspor - Havzanspor maçının ardından çıkan kavgada Havzan takımının 2 oyuncusu darp edildi. Karşılaşmayı Havzanspor U17 takımı 3-1 kazanırken, maçın bitiş düdüğünün ardından saha karıştı. Bu dakikadan itibaren 2 Havzanlı oyuncu darp edilirken, oyuncular soyunma odasına güçlükle kaçtı.

‘BU YAŞANANLAR BEYŞEHİR’E HİÇ YAKIŞMIYOR’

Konuyla ilgili olarak konuşan Havzanspor Başkanı Fevzi Tezcan, “Futbolun her zaman dostluk ve kardeşlik olduğu düşüncesindeyim. Takımımızın başına Beyşehir’de gelenler hiç yakışmıyor. Oyuncularımızı darp ettikten sonra otobüsümüzün lastiğine bıçak batırmışlar. Beyşehir gibi güzide ilçemizin üst üste futbol kavgalarıyla anılması camiamıza zarar veriyor. Futbol, 3 sonuçlu bir oyun ve bunda kaybetmek de var. Keşke rakibin kaybetme hırsını yeşil sahada futbol oynarken görebilseydik. Maç sonrası çıkan olayları şiddetle kınıyorum” dedi.

‘BU ÇOCUKLAR HEPİMİZE EMANET’

Fevzi Tezcan, “U17 liginde darp çok anlamsız bir konu. Bu ligde iddianız olsa ne olmasa ne? O sadece Havzanspor’un ya da Gölspor’un çocukları değil. O çocuklar hepimizin çocukları. Yapılan saldırı son derece anlamsız” diye konuştu.

KARAPINAR MAÇI AKILLARDA

Beyşehir, daha önce de Konya Süper Amatör Lig’de oynanan Beyşehir Belediyespor - Karapınar Belediyespor maçında çıkan saha olaylarıyla anılmıştı. O olaylarda Karapınarlı 2 oyuncu sahadan ağır hasarlı çıkmıştı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.