Sıfırdan geldiler

Sıfırdan geldiler
Sezonun 7. haftasını puanı olmadan ve -10 averajla son sırada tamamlayan Anadolu Selçukspor, Abdurrahman Baysangur döneminde şaha kalktı. 25 maçta topladığı 40 puanla zoru başaran yeşil-beyazlılar alkışlanıyor

Spor Servisi

BAYSANGUR FIRTINASI

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor adeta imkansızı başardı. Sezona büyük ümitlerle başlayan hatta hedefini şampiyon olup PTT 1. Lig’e yükselmek olarak belirleyen yeşil-beyazlılarda evdeki hesap çarşıya uymadı. Sezona çok kötü bir giriş yapan temsilcimiz ilk 7 haftada “sıfır” çekti. Teknik direktör değişikliğine gidip takımı Abdurrahman Baysangur ve ekibine emanet eden temsilcimiz, genç teknik kadronun azmi, motivasyon ve teknik bilgisiyle bugün tarihe geçecek bir başarıya imza attı.

Kendi evlatlarına güvenmenin karşılığını 25 maçta 40 puan toplayarak alan temsilcimiz averajını da eksiden artıya çıkardı.

LİGDE KALMA KESİN GİBİ

Haftalardır kümede kalma mücadelesi içerisinde olan ve diken üstünde maçlara çıkan temsilcimiz son üç maçta aldığı galibiyetlerle bu tehlikeyi de büyük ölçüde bertaraf etti. Son aldığı 4-2’lik Tavşanlı Linyitspor galibiyeti ile puanını 40’a çıkartan Anadolu Selçukspor, ligde kalmayı büyük ölçüde garantilemiş gibi. İş sadece malumun matematiksel olarak ilanına kaldı. Yeşil-beyazlı ekibimiz kalan 5 haftada ise 4 maça çıkacak. Bu maçları en iyi şekilde değerlendirmek isteyen temsilcimiz ligde kalma hedefine ulaşmayı amaçlıyor. Anadolu Selçukspor kalan haftalarda sırasıyla Tokatspor, Kartalspor (D), Turgutluspor ve 1461 Trabzon (D) maçlarına çıkacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.