Şifo Mehmet'ten yeni destan bekliyoruz

Şifo Mehmet'ten yeni destan bekliyoruz
5 yıl önce ligin dibine demir atan Gençlerbirliği ile destan yazan Şifo Mehmet aynı başarıyı tekrarlamak için bu kez Konya'da kolları sıvadı

Ertuğrul Sağlam, Hamza Hamzaoğlu, Mustafa Denizli, Fahrudin Ömeroviç gibi isimleri takımın başına getirmek için çaba harcayan ve nihayet "Mehmet Özdilek" isminde karar kılan Atiker Konyaspor yeni hocasıyla çıkışa geçmenin hesabını yapıyor.

Yıllardır kulüp takımı çalıştırmadığı için "yarışmacı takım kimliğinden koptuğu" endişelerinin yaşanmasına neden olan ve Konya sopr kamuoyunu ikiye bölen Mehmet Özdilek'in Konya macerası oldukça çetin başlayacak. Yeşil-beyazlı temsilcimizde yönetimsel bazda ve takım içerisinde yaşanan sıkıntılar dikkat çekerken, takımın genel performansı ve puan tablosundaki durumu da iç açıcı değil.

Geride kalan 9 haftada 7 puan toplayan Atiker Konyaspor 17. sırada yer almakta. Şimdi taze kan olarak Şifo Mehmet'in takımı ayağa kaldıracak isim olması ümit ediliyor.

İşi kolay değli ama Şifo geçmişte benzeri bir tabloyu yaşamış ve o sınavdan alnın akıyla çıkmıştı.

 2012-2013 sezonunun 8. haftası sonunda ligin son sırasına yerleşen Gençlerbirliği'nin başına 9. haftadan itibaren geçen Özdilek,o sezon kırmızı siyahlı ekibin başında 26 maça çıktı. Bu maçlar sonucunda topladığı 41 puanla ekibini Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Kardemir Karabükspor'un ardından 5. sıraya kadar çıkaran Özdilek, Gençlerbirliği ile ligi 45 puanla 9. sırada tamamlamıştı.

Konyaspor'a gönül verenler Şifo'dan benzeri bir başarı, yeni bir destan bekliyor. (HÜSEYİN ALTAY-PUSULA) 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum