Şiir Şöleni bu yıl dijital

Şiir Şöleni bu yıl dijital
Karatay Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi, 10. Geleneksel Mevlânâ Şiir Şöleni’ne Koronavirüs salgını dolayısıyla bu yıl dijital platformlardan ev sahipliği yapacak.

Karatay Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi, 10. Geleneksel Mevlânâ Şiir Şöleni’ne Koronavirüs salgını dolayısıyla bu yıl dijital platformlardan ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin farklı şehirlerinden şair ve sanatseverleri bir araya getirecek Mevlânâ Şiir Şöleni; youtube.com/karataybelediye ve youtube.com/tybkonya adreslerinden, yine Karatay Belediyesi ile TYB Konya Şubesi'nin sosyal medya hesaplarından 30-31 Ekim ve 1 Kasım tarihlerinde saat 21.00’da canlı olarak yayınlanacak.

KONUKLAR

Bu yılki şölenin konukları ise A. Ali Ural, Abdurrahman Ekinci, Ahmet Aka, Ahmet Kot, Ali K. Metin, Atillla Yaramış, Emre Öztürk, Hakan Şarkdemir, Hüseyin Akın, İbrahim Demirci, Kâmil Uğurlu, Kenan Çağan, M. Ali Köseoğlu, Mehmet Solak, Mevlânâ İdris, Mustafa Uçurum, Osman Özbahçe, Sümeyye Betül, Vural Kaya, Yavuz Altınışık olacak. Özel sürprizlerin de yer alacağı programda şairler, birbirinden güzel eserleriyle şiir severlere eşsiz bir şiir ziyafeti sunacak.

KILCA: ŞÖLENİ HEMŞEHRİLERİMİZİN EVLERİNE KADAR TAŞIYORUZ

Pandemi süreci dolayısıyla Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi işbirliğiyle çok özel bir program hazırladıklarını belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Türk kültürünün zenginliğini ve  medeniyetimizin ihtişamını edebi anlamda en güzel şekilde tattıran Mevlânâ Şiir Şöleni’ni bu yıl sanatseverlerin evlerine kadar taşıyacaklarını söyledi.

KÖSEOĞLU: SESİMİZİN ULAŞTIĞI HER YERE GİDECEĞİZ

TYB Konya Şubesi Başkanı Ahmet Köseoğlu da TYB Konya Şubesi olarak kültürel etkinliklerle insanların gönül tellerine dokunmak istediklerini belirterek, Koronavirüs salgını sebebiyle sanatseverlerle bu yıl dijital ortamda buluşacaklarını hatırlatarak, “Millet olarak dünyaya söyleyecek sözümüz her zaman var olduğu gibi bundan sonra da bu geleneğimizi devam ettireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.