"Şimdi Daha Güçlüyüz" projesi

"Şimdi Daha Güçlüyüz" projesi
Genç Sosyal Çalışmacılar Derneğinin hazırladığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklediği projeyle, uyuşturu madde kullanımı konusunda farkındalık oluşturma amaçlanıyor

ANKARA (AA) - Genç Sosyal Çalışmacılar Derneğinin, (GESÇAD) Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle hayata geçirdiği "Şimdi Daha Güçlüyüz" projesiyle uyuşturucu madde kullanımı konusunda farkındalık oluşturulacak.

Ankara Mövenpick Otel'de yapılan projenin açılış toplantısına Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Ecevit Carti, proje danışmanı Dr. Özcan Kars, GESÇAD Genel Başkanı Güney Yalçın Özcan, GESÇAD Yönetim Kurulu üyeleri ve çeşitli üniversitelerin sosyal hizmet bölümü öğrencileri katıldı.

Uyuşturucu madde kullanımı konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlayan projeye ilişkin katılımcıların konuşmalarının ardından verilen kokteyl ile toplantı sona erdi.

"Şimdi Daha Güçlüyüz" projesinin 1 Eylül 2016'da biteceği, eğitim alan sosyal hizmet bölümü öğrencilerinin bu tarihten sonra Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığının projelerinde görev almasının planlandığı öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.