SİNEMALARIMIZDA YAZ SEZONU

SİNEMALARIMIZDA YAZ SEZONU
Tatil dönemi, vizyona girecek yerli ve yabancı filmlerle renkli geçecek

Yaz tatilinin başlayacak olmasıyla sinemalarımızda yerli ve yabancı pek çok yeni film vizyona girecek. Çocuklardan, yetişkinlere; korkudan, komediye her zevke hitap eden filmlerden bazılarını sizin için derledik. Sinema dolu bir tatil dileriz.

14 Haziran 2019 / 1s 55dk / ,

Yönetmen Oyuncular: , ,

Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit, dünyayı kötülüklerden arındırmaya çalışan ekibin, bu güne kadar karşılarına çıkan en büyük tehdit olan köstebeği ortaya çıkarmak için kurdukları takımla birlikte verdikleri mücadeleyi konu ediyor.

20 Haziran 2019 / 1s 58dk / ,

Yönetmen Oyuncular: , ,

Anna, işinde oldukça başarılı olan suikastçı bir kadının hikayesini konu ediyor.

25 Haziran 2021 / ,

Yönetmen Oyuncular:

DC Comics sinema evreninin süper kahramanı olan Batman’ın “The Batman” adını taşıyan solo filminin kadrosunda filmin kötü adamı Deathstroke olarak Joe Manganiello, Komiser Gordon rolünde J.K. Simmons ve Batman'in kahyası Alfred rolünde Jeremy Irons da yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Matt Reeves üstleniyor.

5 Temmuz 2019 / 1s 52dk / ,

Yönetmen Oyuncular: , ,

Tolkien, Lord of The Rings serisi, The Hobbit, Silmarillion, Hurin'in Çocukları ve daha nice edebiyat dünyasına kazandırdığı önemli eserle tanınan J.R.R. Tolkien’ın hayatını konu ediyor. Film, İngiliz yazar, şair, filolog ve profesör unvanlı akademisyen JRR Tolkien'ın yetim kaldığı çocukluk döneminden itibaren yaşamının ilerleyen dönemine uzanıyor. Tolkien'in arkadaşlık ve aşkı keşfetme hikayesi anlatılırken diğer yandan da I. Dünya Savaşı Dönemi'nde Tolkien'in yaşadıklarına değiniliyor.

12 Temmuz 2019 / 2s 14dk / ,

Yönetmen

Oyuncular: , ,

1800'lü yıllarda hayatta önemli bir şeye sahip olmayan ve son derece sıradan bir yaşam süren William Blake isimli bir genç, farklı bir deneyim yaşamak adına yaşadığı toprakları terk edip, bilmediği bir yerde yeni bir hayata atılmaya karar verir. Çıktığı yolculuk ise onu hem fiziksel hem de ruhsal anlamda değiştirecek bir deneyimin başlangıcı olacaktır. Son derece kötü bir anında karşılaştığı 'Hiç Kimse' adındaki Amerikan yerlisi, Blake'in aynı isimdeki, ölmüş bir şair olan William Blake olduğuna inanır. 'Hiç Kimse' ile birlikte atılacağı bu yolculuk, William Blake'in sıradışı bir şekilde bambaşka bir insana dönüşmesine neden olur.Fantastik yapıtın yönetmen koltuğunda Amerikan bağımsız sinemasının en önemli isimlerinden Jim Jarmusch, başrolünde ise ünlü aktör Johnny Depp yer alıyor.

2 Ağustos 2019 /

Yönetmen Oyuncular: , ,

Hızlı ve Öfkeli serisinin spin-off filmi olan Hobbs & Shaw, seriden tanıdığımız Luke Hobbs ve Deckard Shaw karakterlerine odaklanıyor. Başrollerini Dwayne Johnson ve Jason Statham’ın üstlendiği filmde “The Crown” dizisinin Prenses Margaret’ı Vanessa Kirby Deckard Shaw’un kız kardeşi olan bir MI-5 ajanına hayat verirken, Altın Küre ödüllü Idris Elba ise kötü adam olarak karşımızı çıkıyor. Yönetmen koltuğuna ise “John Wick”, “Sarışın Bomba” ve “Deadpool 2” filmlerinden tanıdığımız David Leitch'in oturduğu filmin senaryosunu Chris Morgan’a ait.

16 Ağustos 2019 / ,

Yönetmen Oyuncular: , ,

Cinayet Süsü, gizemli bir seri katil vakasını çözmeye çalışan cinayet büro ekibinin maceralarını konu ediyor. Limonata ve Ölümlü Dünya filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Ali Atay’ın yönetmen koltuğunda filmin kadrosunda Uğur Yücel, Cengiz Bozkurt, Binnur Kaya, Feyyaz Yiğit ve Mert Denizmen gibi isimler yer alıyor. Polisiye komedi türündeki filmin senaryosunu ise Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi birlikte kaleme alıyor.

23 Ağustos 2019 / 2s 39dk / ,

Yönetmen Oyuncular: , ,

1969 yazında Los Angeles'de geçen filmde, hit bir dizide oynamış bir erkek TV aktörünün film sektörüne girmeye çalışması anlatılıyor. Aktörün yakın arkadaşı, aynı zamanda da dublörü de aynı şeyi amaçlamaktadır. Sharon Tate'in ve dört arkadaşının Charles Manson'un müritleri tarafından korkunç cinayeti ise filmde geri plandaki hikayeyi oluşuturuyor.

23 Ağustos 2019 /

Yönetmen

Oyuncular: , ,

Gizli Servis üyesi ve başkan koruması Mike Banning'i, Başkan Allan Trumball'un hayatını tehdit eden bir Hava Kuvvetleri Bir saldırısı sonucunda hayatını ve kariyer seçimlerini sorgulamaya başlarken görüyoruz. Karalama kampanyasının hedefi haline gelen ve başkana suikast düzenleme teşebbüsüyle suçlanan Banning, gerçek tehdidi ortaya çıkarmaya çalışırken kendi ajansından ve FBI'dan kaçınmak zorunda kalıyor...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.