Sırada Antalya var

Sırada Antalya var
Ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor, Süper Lig’in 29. haftasında Antalyaspor’a konuk olacak. Bir önceki hafta Sivasspor’a karşı 5-0’lık farklı bir galibiyet alan yeşil-beyazlılar, moralli gideceği Antalya deplasmanından da galip gelmek istiyor

 

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Antalyaspor’un konuğu olacak. Ligde kalma mücadelesi veren yeşil-beyazlılar, Antalya deplasmanından galip gelerek derin bir nefes almak istiyor. Geçtiğimiz hafta Sivasspor karşısında 5-0 galip gelen yeşil-beyazlılar, moralli gittiği Antlayaspor deplasmanında da kazanan taraf olmanın hesaplarını yapıyor.

DÜDÜK ÜMİT ÖZTÜRK’TE

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında, Antalyaspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak kritik karşılaşmayı Denizli bölgesi hakemlerinden Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Mehmet Kısal üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek olacak.

6 PUANLIK MAÇ

Sivasspor galibiyetiyle 6 hafta aradan sonra küme hattından çıkmaya yaklaşan Konyaspor, Gençlerbirliği’nin Galatasaray galibiyetiyle birlikte bunu başaramadı. Son 3 haftada 7 puan toplayan yeşil-beyazlılar, Antalyaspor deplasmanından da galip hem çıkışını sürdürmek hem de direkt rakibini yakalamak istiyor.

KAZANIRSAK BİTER

Peş peşe aldığı mağlubiyetlerle küme hattına kadar gerileyen Konyaspor, Antalyaspor deplasmanına galibiyet için gidiyor. Sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte telafisiz maçlara çıkan yeşil-beyazlılar, rakiplerinin de kazanma ihtimallerini riske etmeyerek fikstür avantajını en iyi şekilde kullanmayı amaçlıyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.