SIRALAMA MAÇI

SIRALAMA MAÇI
Yeşil-beyazlılar ilk yarıdaki 5-0’lık yenilgiyi unutturmak amacında

Ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyen Torku Konyaspor bugün kendi sahasında ve seyircisi önünde Gençlerbirliği’ni ağırlıyor. Maçı kazanan takım haftayı 8. sırada tamamlayacak

Spor Toto Süper Lig’de 31. hafta heyecanı yaşanıyor. Son viraja girilirken tansiyonun iyice arttığı ligde haftanın açılış maçı ligin en rahat iki ekibi Torku Konyaspor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak. Ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyen ve sadece prestij ve 1 milyon TL’yi bulan performans ödülünün sahibi olabilmek için mücadele verecek olan iki ekibin maçının keyifli ve mücadele düzeyi yüksek geçmesi bekleniyor.

Süper Lig’de son oynadığı iki deplasman maçında sırasıyla Mersin İdmanyurdu ve Galatasaray’a mağlup olan temsilcimizde tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruluyor. Kendi sahasında oynayacağı bu maçta sonuca giderek mesai saatinde kendilerini yalnız bırakmayacak taraftarına galibiyet hediye etmek isteyen temsilcimiz hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye çekildi.

Gençlerbirliği ile oynanacak maçın zor geçeceğini ancak taraftarın da desteği ile bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten yeşil-beyazlılar, sezonu en iyi noktada tamamlamak istediklerini bunun için de özellikle iç sahada oynayacakları iki maçı da kayıpsız geçmek istediklerini söylediler. İlk devre alınan 5-0’lık yenilgiyi de unutmadıklarını ifade eden Torku Konyasporlu futbolcular rövanşı almak için de galibiyet sözü verdiler.

Torku Arena’da saat 16.45’te oynanacak müsabakada Torku Konyaspor’un Kaya Tarakcı, Ömer Ali, Kokaloviç, Ali Çamdalı, Mehmet Uslu, Uğur İnceman, Mehmet Güven, Fuchs (Mahlangu), Djalma, Rangelov ve Hasan Kabze ilk 11’i ile sahada olması bekleniyor.   

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.