Şırnak'taki terör operasyonu

Şırnak'taki terör operasyonu
Yollara, tünellere, barikatlara, çukurlara ve evlere tuzaklanan el yapımı patlayıcılar belirlenerek imha ediliyor

ANKARA (AA) - Şırnak'ta terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda, yollara, tünellere, barikatlara, çukurlara ve evlere tuzaklanan el yapımı patlayıcılar, tek tek imha ediliyor.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Şırnak merkezde PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından güvenlik güçleri tarafından 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu", başarıyla sürüyor.

13-14 Nisan'da düzenlenen operasyonlarda teröristlerin, yollara, rögar kapaklarının altına ve vatandaşların evlerine tuzakladığı el yapımı patlayıcılar belirlenerek imha edildi. Teröristlerin patlayıcıları, yollara, barikatlara, çukurlara, çelik tencere ve çaydanlıkların içine, rögar kapaklarının altına, kapıların arkasına yerleştirdiği kaydedildi.

Vatandaşların evlerini tahrip ederek, duvarları geçiş açmak için yıkan teröristlerin, kaçmak için kullandıkları tüneller de belirlenip ortadan kaldırıldı.

Teröristlerin terk ettiği binalarda, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Şırnak'taki terör operasyonu

Şırnak'taki terör operasyonu

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.